Distribuie prin FoodPoint!

Împreună, construim parteneriate durabile în industria alimentară și de ospitalitate din România.
Alătură-te rețelei noastre de furnizori de încredere și împreună vom aduce valoare adăugată clienților noștri!

De ce să devii furnizor FoodPoint?

Acoperire națională extinsă:
Beneficiezi, de la început, de o prezență pe întreg teritoriul României accesând multiple canale de vânzare precum Horeca, Modern Trade, Stații de Benzină, QSR (Quick Service Restaurants), și altele.

Acces la peste 4000 de clienți Horeca:
Prin parteneriatul cu FoodPoint, îți deschizi drumul către o bază largă de clienți din industria HoReCa, având oportunitatea de a-ți extinde și consolida prezența pe piață.

Susținere și consultanță:
Echipa FoodPoint este dedicată să îți ofere sprijin și consultanță pe tot parcursul colaborării, asigurându-se că ai toate resursele necesare pentru a-ți maximiza potențialul și a-ți îndeplini obiectivele comerciale.

Cum devii furnizor FoodPoint?

  • Înainte de a lua o decizie cu privire la parteneriat, efectuăm o analiză riguroasă a cerințelor pieței și a capacităților pe care le oferi. Ne asigurăm că produsele sau serviciile tale sunt în concordanță cu cerințele și standardele noastre.

  • Garantăm că produsele sau serviciile furnizate respectă standardele noastre ridicate de calitate și că poți asigura continuitatea acestora pe termen lung.

  • După identificarea unei potențiale potriviri, urmează etapa negocierii condițiilor comerciale. Aici, punem accentul pe stabilirea unor termeni echitabili și avantajoși pentru ambele părți implicate.

Completează formularul

Un consultant  FoodPoint te va contacta în cel mai scurt timp posibil
pentru a discuta despre oportunitățile de colaborare!

Scroll to Top