Suntem pasionați,
serioși, profesioniști!

Totul a început în anul 2014 când, din dorința și ambiția a trei antreprenori, s-a născut FOOD POINT Distribution, o firmă de distribuție produse alimentare menită să deservească industria de HoReCa din zonele Craiova și Cluj.

Dacă la început portofoliul de produse cuprindea brânzeturi, produse pe bază de roșii din Italia, ulei de măsline din Grecia, cașcaval din Germania, ulterior am dezvoltat acest portofoliu, acoperind în acest moment, toate cele trei regimuri de temperatură: congelat, refrigerat și ambiental, extinzându-ne și la nivel național cu încă 4 noi depozite în Brașov, București, Timișoara și Bacău.

Misiune & Valori

La Food Point, misiunea noastră este să oferim calitate superioară, eficiență și gust rafinat în fiecare produs distribuit. Plecând de la pasiunea inițială pentru brânzeturi nobiliare, am evoluat pentru a deveni un furnizor de încredere în industria FMCG, asigurându-ne că clienții noștri primesc întotdeauna cele mai bune produse pe mesele lor, direct de la sursă.

 • Calitate

  Ne angajăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai exigente standarde.

 • Eficiență

  Suntem orientați către eficiență în toate aspectele afacerii noastre, de la gestionarea depozitelor la livrarea promptă către clienți.

 • Parteneriat

  Construim relații solide și de încredere cu clienții și partenerii noștri, contribuind la succesul reciproc.

 • Responsabilitate

  Suntem responsabili față de comunitatea noastră și mediul înconjurător, adoptând practici durabile și etice în toate activitățile noastre.

Viziunea Food Point

Ne propunem să fim lideri în distribuția produselor alimentare pentru industria FMCG, să inovăm continuu și să extindem prezența noastră la nivel național.

Vrem să fim recunoscuți pentru excelența în servicii, diversitatea și calitatea produselor noastre, contribuind astfel la succesul partenerilor noștri și al întregii industrii.

Brandurile din portofoliul nostru

Scroll to Top